Besök av vargen

Vi vaknade igår natt av en massa oljud nedanför vårt sovrumsfönster. När vi sedan på morgonen gick ut i trädgården kunde vi se stora tassavtryck…

Jag har kikat runt och trots att jag är osäker på om det är varg eller lodjur så tror jag ändå det lutar mot varg. Lodjuren ha mer runda trampdynor och vargen mer ovala som dessa.

Det blir inga mer kvällspromenader för Winston utan koppel i alla fall…

Djurlivet är väldigt aktivt här på nätterna, rävarna härjar ganska mycket på vår tomt och vi har stött på dem flera gånger på kvällspromenaderna. Rådjuren är här vid gryning men dem ser man sällan. Känns så mäktigt med vilda djur så nära. Hoppas man slipper träffa på rovdjuren bara, var inne på Länsstyrelsen Västerbotten för att läsa på lite och det finns björn i våra trakter…

Just nu håller jag på avsluta mitt sovrumsprojekt, målar om element & ett par hyllor i bokhyllan i biblioteket. Imorgon ska jag slipa golv innan jag ska dra första strykningen linoljefärg från Kulturhantverkarna Färg! Ska bli så himla roligt!

Såhär såg det ut i entrén förra veckan. Nu har alla snickerier målats i en underbar färg. Som ni ser var alla snickerier blåa tidigare. Väggarna har jag även slätspacklat.

Hoppas ni har en fin start på veckan och inte oroar er för mycket för Coronaviruset. Vi håller oss hemma denna vecka och undviker att vara sociala. Jag har astma så jag tar det väldigt försiktigt, hade tänkt åka till Stockholm men det får vänta!

Målar golv istället! Kram

Här kommer en fin enfärgad tapet sättas upp, först hade jag tänkt en mönstrad men eftersom ljusinsläppet är begränsat så är det bättre med fria ytor. Tapeten är mjukt ljusgul och reflekterar solen väldigt fint. Mer bilder kommer snart. Här är även det fina golvet jag ska slipa imorgon & som ska målas.